top of page

Att göra världens ensammaste arbete ihop


En kul grej händer om några veckor: jag och två av mina författarkompisar (David Norlin och Johan Carle) ska hålla i en samtalskväll ihop på Majornas böcker & kaffe.


Samtalet kommer fokusera på respons som en del i skrivprocessen eftersom jag, David och Johan är med i samma responsgrupp och ses en gång i månaden för att lämna ifrån oss utdrag från våra skrivprojekt till varandra. Om detta ska vi prata om, alltså hur vi arbetar med respons och hur vi tycker att det gör att skrivandet växer.


Samtalet kommer sedan följas upp med live-respons på scen för att ge än mer inblick i hur responsarbetet ser ut för just oss. Därför kommer jag lämna ifrån mig första sidan på uppföljaren till "Ölandstokar och nollåttor" och David och Johan kommer ge mig respons direkt på scen.


Tanken är också att du som sitter i publiken ska få möjlighet att delta i samtalet med tankar och frågor.


Varmt välkommen till Majornas böcker & kaffe torsdagen 27 februari 18:30.


Mer info finns i Facebook-eventet.

Comentarios


bottom of page