top of page

En seriös tonåring, hipp hurra!


Idag firar Seriöst 13 år, hipp hipp hurra! Tänk att jag har ett företag som är tonåring, tänka sig.


För att förbereda mig inför den här tonårsperioden har jag nu läst på 1177-Vårdguiden om tonåringar och där står det att tonåringar "söker sin identitet och provar sig fram vem de är och hur de vill vara".


Vilken igenkänning, det stämmer mitt i prick på Seriöst som ju verkligen sökt sin identitet det senaste och provar sig fram. Seriöst är dessutom lite tidig in i tonåren eftersom Förlag i Seriöst Förlag skrotades för ett halvår sedan och blev just bara Seriöst.


Söker sin identitet.


Jag provar mig fram.


Vem är jag? Hur vill jag vara?


Jag fortsätter med det sökandet på många plan, men på ett plan är jag väldigt säker: i skrivandet vill jag alltid vara.


Tillsammans med skrivandet kommer jag bli pensionär.

Comments


bottom of page