top of page

Hurra för sex seriösa år!

Idag firar Seriöst Förlag sex år i branschen! Visst är det härligt, det tycker jag. Men oj så fort tiden gått, det är ju inte alls länge sedan jag satt i köket medan pastan kokade och jag försökte spåna fram ett namn. Det blev till sist Seriöst Förlag. Och det har blivit sex år nu.


Jätteroliga år verkligen, alla på sitt sätt. Men om jag ska välja så är det senaste året bäst, för nu har jag vågat avancera och arbetar med förlaget på heltid. Det finns en bredd i arbetsuppgifterna och uppdragen, vilket jag gillar. Att få möjlighet till hösten att vara ledare för skrivarkurser, vara inbokad på skrivworkshops ute på skolor, hålla i workshops för pedagoger. Fortsätta utveckla Litteraturväggen.se.


Allt är precis hur intressant och roligt som helst. Åh, så jag gillar mitt jobb!


Men skriver du något själv då? Frågan dyker upp väldigt ofta från omgivningen och jag kan ärligt svara ja på frågan. Jag skriver, en väldig massa faktiskt. Och väldigt, väldigt snart kan det nog till och med bli klart. I alla fall ett av alla dessa pågående skrivprojekt.

Commenti


bottom of page