top of page

”Ingen kommer någonsin tillbaka” firar 5 år!


För fem år sedan kom ”Ingen kommer någonsin tillbaka” ut som bok och därför bestämde jag mig som förläggare att gå tillbaka i minnet till min läsning. Jag fastnade särskilt för två hundöron jag sparat eftersom jag tycker att detta är scener som säger mycket om huvudkaraktären.

Snubbar som berättar för tjejer om patriarkatet ... snark.


Ja, grejen är att jag helt och hållet inte gillar huvudkaraktären särskilt mycket och det behöver man verkligen inte göra i en läsning tycker jag. Det var inte för att jag vill bli kompis med huvudkaraktären som jag bestämde mig för att ge ut boken utan det är för att jag tycker att huvudkaraktärens berättelse är spännande.


Jag minns särskilt tydligt scenen då han smörjt in sig med lotion och sedan sitter i nästan en timme på en pinnstol för att torka.

Den scenen är spännande. Ingenting sägs, händer eller tänks. Vad vi vet. Scenen som den presenteras är en man på en pinnstol, inte mer än så och det tycker jag är spännande. Jag vill liksom veta vad han tänker när han sitter där. Om han känner att det blev lyckat eller inte. Om han testar att nudda vid huden några gånger, om han är otålig.


Ja, det är ett intressant karaktärsbygge i romanen, ett bygge som du som läsare också blir aktiv i och därför vill jag varmt rekommendera den här läsningen. Dessutom (för att verkligen uppmana till läsning) så är boken nu på specialpris för 30 kr (frakt tillkommer) om du mailar till bestalla@seriostforlag.se och berättar hur många böcker du önskar samt leveransadress. På nätbokhandlar gäller ordinarie pris.

Comments


bottom of page