Lite mer sofistikerat författarliv


Romantiska föreställningen om författarlivet: en svart skrivbok och tankegångarna som så enkelt faller ner på bladen. Sitta på fik, dricka kaffe och se svår ut. Se ut att plågas, kämpandes och skapandes. Jag försöker leva i den drömmen. Därför har jag gett mig på detta att skriva en bok helt för hand. Liksom bara för att. Bara för utmaningen och omväxlingen. För den uppmärksamma kan man tyda i början av skrivboken just benämningen: DEL 2. Med andra ord, det känns nästan som om jag har kommit in i det.

Senaste inlägg

Visa alla

Början, slut och oskrivet mitten

För en tid sedan när jag avsatt tid till skrivandet gjorde jag allt annat än skriva. När jag gjort det jag brukar göra som jag ändå kan ursäkta för mig själv som jobb (sortera mailkorg, slänga dokumen

Mönster-sidfot_transp.png