top of page

Ny i styrelsen för Göteborgs Litteraturhus


I tisdags när det var årsmöte för medlemmar i Göteborgs Litteraturhus valdes jag in i styrelsen, min roll blir som kassör. Jag ser verkligen fram emot att bli en del i styrelsearbetet och jobba framåt för Göteborgs Litteraturhus.


Seriöst Förlag har varit medlem i föreningen under många år och genom åren har jag som besökare tagit del av många programpunkter, senast i förra veckan när jag var på Croissanter och litteratur – om skrivterapi. Jag har själv medverkat på en samtals- och inspirationskväll om egenutgivning och oberoende i bokbranchen och arrangerat releasefest för "Paraplyet", releasefest för "Ingen kommer någonsin tillbaka" (skriven av Erik Gustav Johansson) och i våras hade jag en seriös fest för att fira 10-årsjubileum och för att få en putt vidare i skrivandet med "Ölandstokar och nollåttor".


Läs mer om Göteborgs Litteraturhus här och varmt rekommenderar jag att kika in på det breda programutbudet. För oss litteraturintresserade finns det mycket att ta del av!

bottom of page