top of page

Seriöst Förlag firar 12 år!

Vanligaste reaktionen jag får från folk som får veta att jag haft ett företag i 12 år är: ”Oj, hur gammal är du egentligen?”. Jag är 32 år och idag firar jag 12 år med Seriöst Förlag. Det är mitt längsta förhållande med någon. Och som det gör i förhållanden så går det upp och ner, ibland är man lite mer kär och ibland lite mindre. Men jag tänker att om man fortfarande är tillsammans efter 12 år så betyder det att man kämpat, att man kanske fattar att det som finns i grunden är någonting bra, någonting värt att kämpa för. Så man fortsätter och hoppas att förälskelsen ska komma tillbaka efter dagar då man känner ”oh nej inte du igen”.


Senaste månaderna har jag och Seriöst Förlag kämpat extra mycket, precis som många företagare och företag gjort. Så den här årsdagen känns lite annorlunda än alla tidigare, så jag tänker att det jag ska göra ikväll är att med någonting bubbligt i glaset skåla för att jag gått till jobbet varje dag och tänkt att detta löser sig på något vis om jag fortsätter jobba hårt.


Bästa sättet att stötta Seriöst Förlag i dessa tider är att köpa en bok, eller två. Antingen via en återförsäljare eller genom att skicka ett mail till bestalla@seriostforlag.se där du berättar vilka böcker du vill beställa: "Ölandstokar och nollåttor" (150 kr), "Får man använda sin fantasi?" (100 kr), "Paraplyet" (30 kr) och "Ingen kommer någonsin tillbaka" (30 kr). Frakt tillkommer och glöm inte adressen dit böckerna ska skickas.


Kanske noterar du ett extra bra pris på "Paraplyet" och "Ingen kommer någonsin tillbaka", det är för att böckerna firar fem år och därför har ett specialpris. Mer om det kommer inom kort, vi tar ett jubileum i taget.

Comments


bottom of page