Skrivkompisar är bra grejer!


Här satt jag i helgen och blickade ut över skogen som börjat sin förvandling inför våren. I handen höll jag en kaffekopp och bredvid mig satt min skrivkompis Jenny. Jag kallar henne så, min skrivkompis. Alltså, vi pratar ju om annat också, men väldigt mycket pratar vi om skrivandet. Om hennes och om mitt.


Jag skulle vilja rekommendera alla skribenter detta: skaffa dig en skrivkompis. Någon att bolla skrivandet tillsammans med, både kring din story och allt annat som skrivandet bär med sig. Någon som förstår ditt filosoferande, som kan hjälpa dig med hindren och som applåderar när det går bra.


Jag tycker så mycket om att prata skrivande med Jenny och varje gång vi skiljs åt är jag fast besluten om att jag måste skriva mer, fortare och bättre.

Senaste inlägg

Visa alla

Början, slut och oskrivet mitten

För en tid sedan när jag avsatt tid till skrivandet gjorde jag allt annat än skriva. När jag gjort det jag brukar göra som jag ändå kan ursäkta för mig själv som jobb (sortera mailkorg, slänga dokumen

Mönster-sidfot_transp.png