top of page

Skrivkompisar är bra grejer!


2016-0322

Här satt jag i helgen och blickade ut över skogen som börjat sin förvandling inför våren. I handen höll jag en kaffekopp och bredvid mig satt min skrivkompis Jenny. Jag kallar henne så, min skrivkompis. Alltså, vi pratar ju om annat också, men väldigt mycket pratar vi om skrivandet. Om hennes och om mitt.


Jag skulle vilja rekommendera alla skribenter detta: skaffa dig en skrivkompis. Någon att bolla skrivandet tillsammans med, både kring din story och allt annat som skrivandet bär med sig. Någon som förstår ditt filosoferande, som kan hjälpa dig med hindren och som applåderar när det går bra.


Jag tycker så mycket om att prata skrivande med Jenny och varje gång vi skiljs åt är jag fast besluten om att jag måste skriva mer, fortare och bättre.

Comments


bottom of page