top of page
cykelkorg_transp.png
SKRIVWORKSHOPS &
FÖRFATTARBESÖK

Alla workshops och författarbesök modifieras i innehåll och omfång för att passa deltagarna. Vid en förfrågning, skriv gärna ett mejl och berätta vad ni önskar få ut av mitt besök så pratar vi vidare kring ett upplägg som kan passa just er. Det går fint att boka mig via Författarcentrums författarförmedling.

 

SKRIVWORKSHOP

Ett eller flera tillfällen, främst för årskurs 3-9, på skola eller bibliotek.

 

I en skrivworkshop skriver vi, väldigt mycket. Vi har fullt fokus på att maximera fantasi och kreativitet i många, många skrivövningar. Jag delar med mig av mina bästa skrivtips och vi pratar om olika steg (och hinder) i skrivprocessen. En skrivworkshop kan ha ett särskilt fokus, vi kan exempelvis tala om novellskrivande, gestaltning, ordval, dialog, karaktärsbygge eller dramaturgi.

FRÅN MORMORS KLÄTTERTRÄD TILL FÖRFATTARE

Ett tillfälle, främst från årskurs 7 och uppåt, på skola eller bibliotek.

 

Mitt skrivande började i min mormors klätterträd, det började i läsningen. Vid ett författarbesök berättar jag om min skrivresa från det att jag i hemlighet skrev i mitt barnrum med låst dörr till att jag som 20-åring startade ett bokförlag och publicerade min första roman. Jag berättar om var jag befinner mig i skrivandet nu utifrån min senaste roman "Ölandstokar och nollåttor" och ger en inblick i mitt skrivande och läsande liv.

bottom of page