top of page

Digital responskurs!I februari kör jag igång med en digital skrivarkurs med fokus på textrespons. Detta är en kurs för dig som vill utveckla ditt skrivande genom att bli läst av andra.


Första kurstillfället 3 februari är ett introduktionstillfälle där vi går igenom det praktiska kring hur vi ska arbeta med den digitala plattformen för våra textsamtal och vi kommer även fördjupa oss i strukturen för textsamtalen. Vi kommer prata om vad textsamtal är, vilka riktlinjer vi håller i samtalet och vilka vinster som finns med responsarbete som är upplagt på det här sättet (spoiler: det finns jättemånga vinster som både rör texten och dig som skribent, för både när du får respons på din egen text men även när du deltar i ett samtal kring någon annans text utvecklas ditt textöga och det utvecklar dig som skribent).


Efter introduktionstillfället följer tre kurstillfällen: 10, 17 och 24 februari. Till varje tillfälle har du lämnat en text och läst andras texter. Vi inleder varje kurstillfälle med ett samtal kring våra skrivprocesser där det finns möjlighet att lyfta tankar om skrivandet, om skrivtekniska funderingar eller skrivhinder som kan ha kommit i din väg.


Kursen finns hos Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar, men eftersom den är helt digital spelar det ingen roll var du bor så länge du har god internetuppkoppling.


Här finns mer info och länk till anmälan.

留言


bottom of page