top of page

Idag var den stora releasedagen!


2013-06-02 21.16.18

2013-06-03 06.36.41

Idag var det dags för releasefirande av "Får man använda sin fantasi? – Att äga läsandet och skrivandet". Dagen till ära hade jag bakat bokstavskakor som vi åt och samtidigt kunde jag och eleverna skåla i Pommac för att fira den bok som vi tillsammans skapat. Och faktiskt hade jag glömt det som en av eleverna påminde mig om: i höstas skrev vi dikter med just ordet Pommac som tema. En av dikterna finns med i boken.


På plats vid firandet i Rälla fanns Barometern och Ölandsbladet. Redan nu har Ölandsbladet lagt ut en länk på hemsidan, klicka här för att komma dit och glöm inte att köpa båda tidningarna imorgon!


På plats vid firandet i Runsten fanns Sveriges Radio P4 Kalmar och sände live från klassrummet, klicka här för att lyssna till både en intervju med mig och efter lite musik även en intervju med tre av eleverna.

Comentários


bottom of page