top of page

Seriöst Förlag firar 10 år i branschen!


Seriöst Förlag fyller ett decennium å jösses vad det ska firas! Varmt välkommen till en seriös fest där det bjuds på brunch samtidigt som du får delta i olika mingel-workshops och på så vis bli en del av slutprocessen till min sjätte bok "Ölandstokar och nollåttor".


I de olika mingel-workshopsen får du bland annat komma på namn till mina karaktärer, du får brainstorma till marknadsföringsplanen, skissa bokomslaget, ge förslag på synonymer till mina överanvända ord och hjälpa mig skriva om en knivig scen.

När? Söndagen 27 maj, drop-in från kl 11:30 med brunch och mingel-workshops.


13:30 blir det scenprogram med tankar kring dagens workshops och för första gången i Seriöst Förlags historia ska jag som företagets enda medarbetare vara med om ett medarbetarsamtal.


Sen minglar vi vidare en stund till!


Var? Göteborgs Litteraturhus (ligger i Lagerhuset på Heurlins plats 1B).


Hur? Det bjuds på vegetarisk brunch med laktos- och glutenalternativ. Samtidigt som du brunchar får du delta i olika mingel-workshops.


Alla böcker utgivna på Seriöst Förlag finns till försäljning (betalning via Swish eller faktura).


Skriv upp dig på gästlistan! I dörren finns det en gästlista, se till att hamna på den genom att senast 23 maj antingen säga ja i facebook-eventet eller maila info@seriostforlag.se. Barn är välkomna! Och man får gärna ta med sig +1 om man meddelar detta i förväg.


Följ uppladdningen inför festen på Instagram: #seriöstförlagfyller10 #enseriösfest


Ps! Den snygga inbjudan är gjord av Frida Hultman!

Kommentare


bottom of page