top of page

Seriöst Förlag firar 8 år i branschen!

Seriöst Förlag fyller 8 år – hurra! Grejer som fick benen att darra för 8 år sedan går nu på mäktig rutin. Jag kan rabbla momssatser i sömnen och paketera en bokleverans med händerna bakbundna ... eller det kanske var att överdriva. Men bokföringen går snabbare att göra i alla fall.


Jag är inte längre bubbligt nervös när jag ska göra nya typer av frilansuppdrag, istället har jag landat i mina erfarenheter och kunskaper vilket gör att jag tycker att det är riktigt roligt att jobba. Jag vet vad jag gör nu, jag kan det här. Och mycket av det är jag riktigt bra på. 8 år i branschen är ändå 8 år. Lite credd unnar jag mig ibland.


Och det åttonde året för Seriöst Förlag ... vem vet. Eller jo, jag vet faktiskt lite vad som ska hända, men jag bjussar inte på så mycket skvaller nu tyvärr. Men jag kan väl säga att det inte direkt bara är en bokidé som är på g just nu. Jag jobbar givetvis vidare med min Ölandsbok, men också en barnbok och en uppföljning till "Får man använda sin fantasi?".


Sen tycker jag också att det är alldeles för spännande med samarbeten, så jag försöker nu hitta projekt som gör att jag får jobba med proffsiga människor som kan inspirera mig till att fortsätta in på många, många fler år i branschen.

Comments


bottom of page