top of page

Årets andra kickoff!

Knappt har vi hunnit in i maj och jag är redan på min andra kickoff för året. Direktör Johansson har valt att satsa i år må jag säga. Och så kan man ju göra när man är egenföretagare, då kan man bestämma själv och sen sätta sig i bilen och åka. Så det gjorde jag och hit kom jag:

Köpenhamn har ju annars varit mitt favvoställe att åka på kickoff till, men nu tänkte jag att jag skulle testa något nytt. Så då blev det Lysekil. Ja, det måhända är inte jättelogisk övergång men jag är väldigt nöjd med mitt val.

Den här bänken har jag redan besökt flera gånger och tittat ut på havet och mumlat lite för mig själv. Jag gör nämligen det ofta innan, under och efter jag skriver. Mumlar.

Och eftersom jag är en sängskrivare och inte skrivbordsskrivare så är jag rätt så nöjd med denna utsikten från sängens huvudände. Nu ska jag skriva på en bok, vi hörs!

Comments


bottom of page