top of page

Att jobba flexigt


Det fina med att vara egenföretagare tycker jag är att kunna styra sin tid och bestämma när och hur mycket man vill jobba. Man behöver inte lämna in några papper ifall man plötsligt vill variera sin tjänst något mellan månaderna, att ibland jobba 100% (och mer därtill) och ibland kanske jobba 60% vissa veckor. Det händer att jag till och med byter tjänst helt och hållet, nästa månad ska jag exempelvis vara 80% författare och 20% förlagsdirektör.


Jag gillar friheten att få styra på feeling och jobba lite olika. Jag är ingen 9 till 5-person. Jag är en flexig person.


Så jag jobbade på lite extra ett par veckor och sen tog jag ledigt i två veckor för att kunna hänga i San Francisco. Jag har gjort mycket som vanliga turister gör i staden, så har jag även gjort det som många boknördar gör ... besökt bokhandlar och bibliotek.

Bilden ovan är från Seriöst Förlags Instagram. Innan jag skulle posta den funderade jag på om jag skulle skriva bokhandlar eller boklådor, jag googlade och det visade sig att bokhandlar nu är vedertaget. Tider förändras.

Och nu sitter jag igen på min kontorsplats i Götet. Svenskt brygg i muggen och bredvid en lista på grejer som ska göras. 100% fokus igen på det seriösa arbetet.

bottom of page