top of page

En egenföretagare behöver inte vara egen

Så kul att jag fått så fin respons kring mitt nya steg med Seriöst och det ger mig verkligen pepp! Är glad att ni är många som hört av er, som skickat meddelanden och sagt hejaheja. Som egenföretagare är det verkligen värdefullt för det är en konst det där att hålla uppe peppen i företaget helt på egen hand.


Jag blir också väldigt pepp av att få jobba tillsammans med andra och det är ett ordentligt plus med att vara egenföretagare, man får helt bestämma vilka andra man vill jobba med. Därför valde jag Skaperian för att göra jobbet med nya hemsidan och illustrationerna till den.


Och låt oss titta lite närmare på illustrationerna! Min önskan var nämligen att det skulle bli lika tydligt på hemsidan som det är i mitt huvud kring vad det är jag jobbar med. Illustrationerna visar därför vilka tre ben jag står med i mitt företag (förutom det fjärde som är mitt eget skrivande).

Allra först en skrivmaskin med oskrivet blad för att illustrera skrivarkurser och skrivhandledning. Notera särskilt ölandstokarna!


Vad gäller skrivarkurser till våren så kommer det förhoppningsvis vara god aktivitet. I februari startar första kursen: Respons på ditt skrivande och den är digital. I slutet av våren kommer jag satsa mer på fysiska skrivarkurser med olika inriktning (än så länge är alla baserade på Öland eller Kalmar) för jag hoppas att i slutet på våren kan vi börja ses igen.


Mer info om skrivarkurserna uppdateras det om här, håll utkik! Om du vill bli uppdaterad på mail kring nya skrivarkurser, maila mig och skriv "håll mig uppdaterad om skrivarkurser" så håller jag dig uppdaterad.

Illustrationen för skrivworkshops och författarbesök visar mig redo att cykla ut på nya uppdrag. Just nu längtar jag verkligen till när jag kan komma ut och göra fler sådana uppdrag igen. Jag vet att det är många som kör på med den verksamheten digitalt men jag har valt att inte aktivt söka nya uppdrag tills dess att vi får börja ses live igen.


Men! Jag har en skrivworkshop inbokad på Mörbylånga bibliotek 24 februari. Till den är alla barn från 13 år och uppåt välkomna, mer info kommer.

Min favorit av illustrationerna är den här bokhyllan som skapades utifrån arbetstiteln på faktaboken om skolbibliotek som jag skriver på: "Jag läser bara böcker jag når". Tycker den är så fantastisk!


Och som alltid är det Josefine Laul som tagit alla bilder på mig som är på hemsidan. Hon har varit min fotograf nummer ett i flera år, spana in hennes jobb här för då är det ganska lätt att förstå varför hon är nummer ett.

Comentarios


bottom of page