Hej 2021!


Min vy, årets första arbetsdag.


Som introduktion på arbetsåret hade jag igår möte med mig själv för att diskutera vilka mål jag har inför året och hur jag ska nå målen. Vad är det jag vill jobba med, vad vill jag fokusera på och utforska vidare? Hur ska jag planera tid för mitt skrivande? En stund varje dag? Vilken stund? Ska jag planera in längre skrivperioder? Vilka jobbuppdrag vill jag arbeta med utöver det egna skrivandet och var ska jag leta efter sådana uppdrag?


Av det jag vet och av det jag kan berätta så kommer jag fortsätta hålla i skrivarkurser, året inleder jag digitalt och sedan hoppas jag att vi ska kunna ses lite mer på riktigt framåt våren. Alla skrivarkurser med fysiska träffar har dock ett begränsat antal platser för att det ska vara möjligt att hålla avstånd om restriktioner tillåter under våren att vi kan ses om vi håller avstånd. Om du är nyfiken på någon av mina skrivarkurser så finns länkar till var och en här.


Jag vet också att jag själv ska gå en kurs under våren, kursens ämne känns som en utmaning för mig men går helt i linje med mitt övergripande mål för 2021: våga.


Första arbetsdagen svischade förbi igår och det berodde en del på att jag faktiskt tagit långledigt över jul och nyår, därför kände jag mig pigg på att börja jobba. Men det berodde nog också på att jag jobbade på en ny dator, i mellandagarna beställde jag nämligen en ny eftersom min förra dator var åtta år gammal och helt enkelt inte hängde med i svängarna. Men nu, ja nu kommer det gå undan.


Senaste inlägg

Visa alla

Seriöst Förlag firar 12 år!

Vanligaste reaktionen jag får från folk som får veta att jag haft ett företag i 12 år är: ”Oj, hur gammal är du egentligen?”. Jag är 32 år och idag firar jag 12 år med Seriöst Förlag. Det är mitt läng

Mönster-sidfot_transp.png