top of page

Hej 2020!

Nytt år, nytt decennium och jag har gjort min första arbetsvecka efter tre veckor lång julledighet där notiser på telefonen var av och jag gick ner i varv. Jag läste mycket, sov mycket, satsade på att äta gott, vara ute i frisk luft och toppade med att åka till Köpenhamn sista lediga dagarna för att få vara tyst med mig själv bara.


Nu börjar 2020 och jag har ett nyårslöfte som jag vill följa på alla plan i livet: jag ska (plats för trumvirvel) leva ut och ta tillvara den potential som finns i mig. Jag känner att det är ett löfte jag verkligen behöver ge mig själv nu och jag ska låta orden gå på loop i mitt huvud.


Egentligen skulle jag väl kunna formulera det som att jag vill blomma ut, det är lite den grejen jag menar. Att jag vill fokusera på förmågor jag har och låta mig själv komma till min fulla rätt, jag vill fokusera på det jag själv känner att jag är bra på, bara anta utmaningar som jag känner mig pepp på och låta lusten styra mycket mer.


Så det är fokus för mitt mind-set.


I vårens almanacka är två dagar i veckan reserverade för mitt skolbiblioteksjobb, sju startdatum för olika skrivarkurser som jag håller i är uppskrivna, just nu förbereder jag mig för skrivworkshops på en gymnasieskola och om några veckor ska lämna ifrån mig sidor på uppföljaren till "Ölandstokar och nollåttor" till responsgruppen för första gången.


Våren kommer hålla högt fokus på skrivandet, både på uppföljaren till "Ölandstokar och nollåttor" och jag kommer även parallellt gå in i researchperiod för en annan bok.


Så ja, hej 2020, nu ska vi ha kul och blomma!

Comments


bottom of page