Jag har gjort en Strindberg …


... jag har flytt landet för att kunna skriva. Inte för att någon varken tvingade i väg mig eller tvingade bort mig. Men för att jag ville, för att jag kunde. Så jag reste. Till ett land där ingen förstår mig och där jag inte förstår någon. Jag tittar fundersamt mig omkring och någon tittar på mig bekymrat och säger: Madame?


Men det finns tillräckligt med ro, tillräckligt med egentid för att kunna skriva. Så det är vad jag gör. Varje dag och typ hela dagarna. Skriver.


Skriver på metodboken.


Skriver på novellsamlingen.


Och faktiskt går det riktigt bra.


Orden hamnar där de ska: på papperet, efter varandra i långa rader.

Senaste inlägg

Visa alla

Början, slut och oskrivet mitten

För en tid sedan när jag avsatt tid till skrivandet gjorde jag allt annat än skriva. När jag gjort det jag brukar göra som jag ändå kan ursäkta för mig själv som jobb (sortera mailkorg, slänga dokumen

Mönster-sidfot_transp.png