top of page

Jobbar med proffs

En viktig grej att lära sig som egenföretagare – gör inte allt själv. Visst hade jag kunnat göra typ allting själv, om min envishet och självständighet försökte vinna över stoltheten och smartheten. Men jag tänker så här, kan någon göra något bättre än mig då ska jag lämna över jobbet. Som med Gustavs bok där vi fått hjälp med bokomslag och pressbilder. Jag hade verkligen inte gjort det hälften så bra själv.


Stort tack vill jag därför rikta till Martin Ohlsson för bokomslaget.

IKNT-omslag

Både jag och Gustav är väldigt nöjda med det.


För mig är ett bra bokomslag ett som fångar stämningen och sinnestillståndet i boken. Som inte avslöjar någonting viktigt egentligen men som ändå väcker nyfikenheten om vad boken ska handla om. Jag tycker att Martin verkligen fångade det.


Vill ni kika in mer om Martins jobb, besök hans hemsida.


Jag vill också tacka Karin Danielsson för de snygga pressbilderna på Gustav.

GustavBild2
GustavBild1

Även när det gäller pressbilder så tycker jag att det är viktigt att det fångar bokens stämning. Vilket Karin lyckats med här. Jag är väldigt imponerad.


Vill ni kika in fler foton från Karin, klicka här.

Comments


bottom of page