top of page

Kickoff, för snart är jag 100% frilans

I helgen har jag varit på kickoff på VANN spa och kombinerat badande, bastande med tänkande. Ganska länge båda kvällarna satt jag även vid vattnet, blickade ut och antecknade i min skrivbok. På lördagen hade jag nämligen streckläst Alexander Pärleros bok ”Framgångsboken” och blev inspirerad att strukturera upp tankarna mer.

Tankar är nu uppstrukturerade och jag planerar att följa upp detta när jag om tre veckor blir 100% frilans och 100% dedikerad till Seriöst Förlag. Det har jag aldrig tidigare varit. Jag har alltid gjort någonting annat också, alltid haft en ”säker inkomst” vid sidan. Det har också gjort att jag aldrig kunnat förverkliga det jag vill förverkliga, jag har inte gett mig själv förutsättningarna för det. Men snart så. Snart har jag bästa förutsättningarna.


Och då ska jag bland annat spana vidare på det som gästerna producerade på den seriösa festen 27 maj. Allt stoff fick nämligen hänga med på kickoff.

Nu ska jag gå och lägga mig. För Alexander Pärleros går och lägger sig vid 21:30. Så nu ska jag också börja med det.


Ps. Mer om kickoffen finns på Instagram!

Comments


bottom of page