top of page

Vårens skrivarkurser!


Till våren planerar jag för en rad olika skrivarkurser! Allra först blir det två digitala kurser: "Respons på ditt skrivande" och "Att skriva noveller".


Senare i vår hoppas jag att vi ska kunna ses för skrivarkurser på plats. Alla kurser har dock begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla avstånd om det är så att tillvaron ser sådan ut att man kan ses om man håller avstånd. Om det inte går så kommer jag tänka om. Men jag planerar för och hoppas att vi kan ses, att det ser ljusare ut senare i vår.


Alla skrivarkurser som jag håller i finns här med mer info och anmälningslänkar.


Här finns ett videoklipp från Studieförbundet Vuxenskolan där jag berättar mer om kurserna och här finns några rader om min roll som cirkelledare.


Om du har frågor kring skrivarkursernas upplägg och innehåll, skicka ett mail till elin@seriost.se så svarar jag gärna på dina funderingar.


Ps! Visste du att jag även arbetar med individuell skrivhandledning? Mer om det finns här.

Comments


bottom of page