top of page

Reser till inspirationen


2014-05-14-1

Mina dagar brukar vanligtvis innebära att jag sitter på en stol och skriver. Nästan alltid är det samma stol, det jag skriver kan däremot variera. Men sitter gör jag. På samma plats. På samma tider. Så som ett 9-5-jobb är för väldigt många. Och som väldigt många önskar jag mig bort från min stol ibland. Jag vill ut och se saker. Få nya idéer, bli inspirerad. Och det bästa med att ha eget företag och vara frilans är att man får bryta upp en vecka och göra precis så. Packa ner datorn, åka till en ny plats och få allt det där. Man behöver inte ens gå till chefen och ta ledigt. För åker datorn med så är jobbet med. Väldigt smidigt.


Förra veckan gjorde jag en sådan resa. Jag promenerade samtidigt som jag filosoferade på en del funderingar och tänkte vidare kring en del framtidsplaner. Jag kikade upp mot tjusiga byggnader och checkade av min lista på boklådor och antikvariat som jag ville besöka. Och med resan skapades det, precis som jag önskade, nya idéer och inspiration.

2014-05-14-2

Comments


bottom of page